torsdag 29 januari 2009

Proppar och... sånt!

Mmmmm och så var det ju det där med elen.... går ju nästan en propp om dagen... men det skall åtgärdas! Elen byts ut i varje rum allt eftersom för att klara dagens moderniteter. Åtskilliga gånger har vi glömt att man inte kan rosta bröd, ha igång kaffebryggaren och vattenkokaren på samma gång, då slocknar det! Igår kväll såg vi på tv, hade på alla datorerna, kokade kaffe och vatten... pang! så slocknade det igen! lite klantigt men ja,man tänker inte på sånt! Så proppskåpet skall utvidgas till en modernare och starkare lösning.När det gäller sovrummet så har det hänt en hel del nu faktiskt! Min käre sambo har gjort en skjutdörr helt själv och från början. Rena rama hantverket! Jag är så stolt!! : ) Den är gjord så att den skall passa övriga gamla orginaldörrar i huset med spegel.
Vitmålad och med ett infällt runt litet rostfritt handtag. Ska bli spännande att se den på plats! Till helgen är vi ensamma hemma ( våra hyresgäster/kompisar är på resande fot )och skall då mer eller mindre jobba med sovrummet dygnet runt.

Längtan att få flytta tillbaka in i sovrummet igen från madrasserna på golvet i vardagsrummet är stor......

Tills senare, simma lugnt!

Jag uppmanar alla som läser detta att dansa en soldans så våren kommer snabbare!! Är urbota trött på mörkret, kylan och vätan!

Inga kommentarer: