"Före" bilder Hus/Trädgård

Här visar jag bilder på hur huset och trädgården såg ut innan vi satte klorna i det!Hall Entréplan
 .

Hall Övervåning. Den vänstra dörren går till badrummet, den högra mindre dörren gick in till en liten klädkammare som vi sedan slog ut väggen på så att vi fick ett större badrumKökVardagsrum med dörrhål ut till Entrén

Vardagsrummets matplats


De blyinfattade fönstren har vi bytt ut mot tre likadana fönster som ovan samt en dubbeldörr med helglas ut mot altánen som vi numera har byggt utanför.


Gillestugan fd Garage som vi numera har som förråd.


Sovrum nr 2 ( fungerar just nu som gästrum/arbetsrum )En övervuxen trädgård som inte hade blivit rensad på flera år.... 8 st träd har fällts och mossan på bergen har spolats bort med högtryckstvätt.


 Gamla uteplatsen. Stenplattorna är övervuxna. Vi flyttade buxbomen , fällde några träd och har nu byggt ett stort trädäck på ca 120 kvm i två nivåer.

Älskar den gamla dolda sten trappan med mur... dock försvann den under altánen. Men den finns där bevarad ifall ev. kommande ägare vill få fram den.


 Buxbomen är flyttad , de fyra tallarna är fällda. Skönt med barrfri gräsmatta och ljusare tomt!


En ENORM Rhododendron buske som stått på samma plats redan innan huset byggdes 1937. Den är ca 6x6m ! Bil uppfarten till höger halvt igenvuxen.


Trappan upp till huset från vägen sett. Den ser någolunda fin ut här men numera är den krossad då det åkt upp maskiner för dränering mm för den. Kommer så småningom att göras om helt.


Lilla toaletten nere i källaren


Badrummet innan renovering

Balkongen på övervåningen. Räcket togs bort för att lägga om golvet ( taket till Entrén ) och för att göra om fasaden. Kommer ersättas med nytt fint räcke senare.

Källartrappen

Matkällaren

Pannrummet som skall bli tvättstuga senare. Oljepannan är utbytt mot en ny Luft/vatten/värmepump.

Gamla tvättstugan. Här ska det bli förråd senare.