lördag 8 oktober 2011

Egentid

Det är knäpptyst i huset. Det enda som hörs är vinden som viner utanför och elden som sprakar i kaminen.

Mannen är på grabbkväll ute på ett landställe. Leksaken är med ( läs fyrhjulingen ), det skall fällas träd och släpas ris...
Själv försökte jag länge hitta på något att göra. Har hur mycket som helst hemma att göra i form av de gamla vanliga hushållssysslorna men hur kul är det? 
Vännerna är upptagna med andra bestyr... trist... eller?
Tvätten klarar ju sig själv, städandet kan vänta... och efter att ha rensat garderoben från sommarkläder och kläder "som man helst inte sätter på sig frivilligt längre" så kände jag att lite egentid vore fint nog. 

Så, såhär mysigt har jag en mulen lördag som denna! 
Hoppas att ni har det lika bra som jag.  : )


3 kommentarer:

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

NU fattade jag att det är du som är Linnie!
Om jag inte minns helt fel så skrev du en kommentar hos mig för lääängesen och den värmde SÅ GOTT i hjärtat och jag tänker rätt ofta på den och jag ville berätta det för dig men visste inte vem du var!
Linnie känns inte som att allt för många heter/kallas! :)
Så om jag inte är HELT ute och cyklar (vilket brukar höra till vanligheterna) så tackar jag å det ödmjukaste för den NU! Hihi!!
Positiv feedback gör det här så mycket roligare!
Kramen!!

Linnie sa...

Hej! Nej du är inte ute och cyklar. Det är jag som skrev till dig för läääänge sen ; ). Följer din blogg varje dag även om jag inte skriver varje dag.
Jätte inspirerande projekt ni håller på med, fantastiskt fin hus! Det i kombination med er entusiasm är det som gör det hela så himla spännande!
Det är också du och It´s a house som jag också följer som gör att jag blev lite taggad att ta upp min sida igen som legat i koma de senaste två åren :).

På återseende!

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Då är jag glad över mig själv om jag har varit med och inspirerat dig, för du verkar ha mycket gott att bjuppa på här!! :)