tisdag 1 oktober 2013

Långt borta men ändå så nära.....

Sitter framför datorn och fixar och trixar samt lägger in nya produkter i webbutiken och kan inte låta bli att göra ett väldigt tidigt inlägg om julen.

Ja än känns julen långt borta men när mörkret gör sig påmind och vädret blir sämre och sämre börjar man väl automatiskt tänka lite på julen...? eller? Är det bara jag?

Om 2 månader är det första advent men redan idag måste jag bara visa en utav årets julnyheter på Inredum.se.

Ljusstaken Luciatåg

Bild: Star Trading - Inredum

En nyproduktion av en riktig klassiker från 1950-talet. Designad av Sten Bengtsson. 
Denna retropärla ger verkligen den rätta julstämningen och det är svårt att inte känna doften av pepparkakor och lussebullar när den står framme och lyser upp fönstret, skänken, soffbordet eller vart du önskar ställa den. Jag har länge velat ha denna själv och är glad att den nu ingår i Inredum´s julsortiment. Tror minsann att den skall få pryda ett av våra vardagsrumsfönster till advent, längtar!........
 
Bild: Star Trading - Inredum

Det var det hela om julen för denna gång. 
Inte så farligt smärtsamt, eller hur? ; ) 
Och visst är den fin?! Love it! 


Önskar en skön eftermiddag och kväll! 
/ L


1 kommentar:

Stationen1887-Angelica sa...

Vilket sött tåg! Ja jösses, snaaart är det jul! Jag har tänkt vara ute i tid och köpa gardiner och stakar till alla "nya" fönster som blev när renoveringen var klar. Men då är det ju bra om det har börjat säljas såna saker också! Får hålla mig till tåls ett litet tag till. Kram!