onsdag 29 oktober 2008

Hur det hela började....


När jag flyttade in hos min sambo så kände vi båda att vi ville ha någonting nytt gemensamt.
Vi är båda uppvuxna i villa och han har alltid velat bo i villa så det var just en villa om låg på tapeten när vi letade nytt. Det var inte så lätt visade det sig, vi har båda höga krav.
Det skulle utan tvekan vara ett renoveringsobjekt helst Funkis med hanterbar stor tomt, dubbelgarage eller stort förråd ( till sambons motorcykel, snickarverkstad, trädgårdsprylar och framför allt bilen... ).
Jag hade en stor önskan om att det skall ligga nära kommunikationer då jag inte vill vara beroende av bilen. Vi insåg snabbt att detta skulle ta både lång tid att hitta och kosta mycket. Vi åkte till USA istället över sommaren och hade precis innan resan bestämt oss för att bo kvar och renovera istället för att leta nytt när möjligheternas hus dök upp!
Ett funkishus från 1937 med skogstomt i ett lugnt villa område med 4 min promenad till pendeltåget 12 min från Stockholm City. Vi var ju tvugna att gå på visningen... det är kul att bara titta utan att köpa resonerade vi.
Vi föll pladask och dessutom så vann vi budgivningen. Vad är oddsen?
Så i december 2008 bär flyttlasset av till vår alldeles egna Funkiskåk med stort behov av kärlek, och kärlek kommer det att få, idéerna är många!

1 kommentar:

Anonym sa...

Men Hej :) Åh vad spännande med din blogg *ska minsann följa den till punkt & pricka* :D
Grattis till huset!!!!!!!!!!

Kramar // SaraL