onsdag 3 december 2008

Tillträde!

Äntligen kom dagen D! Den 1 december 2008 fick vi nycklarna och kunde själva gå in i huset. Det kändes stort.
Städfirman hade gjort ett riktigt bra jobb och det kändes rent och fräscht. Vi var lite oroliga då det är så gammalt hus, går det att få riktigt rent?
Redan dagen innan hade vi packat en skåpbil full med flyttlådor och småprylar.
Många är nyfikna på vårt nya hus. Första kvällen kom föräldrar och två kompisar över för att titta. Det blev pizza mitt i det tomma vardagsrummet med flyttkartonger som bord.Igår kom en annan vän över och idag ytterligare en.... Det är roligt!

Köket sväljer enormt mycket! Här är ett överskåp som är riktigt högt. Det blev att stå på tå på en stol när man skulle högst upp. Och det blev en smärre shock när man öppnade skåpsluckorna till att börja med! Vilken färg!!

Det första vi gjorde var att sätta lite julstämning i huset. Fyra st julstjärnor sattes upp i hall, vardagsrum och kök. Dessutom fick balkongräcket en ljusslinga och berget en slöja av små ljus...Mysigt!

Det finns en liten WC i källaren där detta lilla handfat står. Jätte gulligt tycker jag! Med lite färg, mosaik och klinkers blir det jätte fint där inne men handfatet får bestå! Skulle dock vilja byta ut " plastvredena" till något kromat och lite äldre stuk.

GOD JUL!

Inga kommentarer: