tisdag 11 juni 2013

Trendigt värre!

Det är ju supertrendigt nu att inreda med plywood utan gips och vackra tapeter, det måste ju betyda att vi bor supertrendigt!!
Hm...
Detta är status just nu i byggröran hemma.

I hallen har maken byggt tillbaka den lilla väggsnutten bredvid ytterdörren mellan hall och vardagsrum. Det blir bäst så på flera sätt.
Dels så slipper vi lappa ett av flera golvsår med orginal parketten, dels har vi lite el inbyggt i väggsnutten och så blir det en mer ombonad hall med plats för spegel. För det är icke att förglömma!
Det blir också bra för vitrinskåpet som vi skall ha på andra sidan väggsnutten, i vardagsrummet.


Därefter har han även byggt upp kyl & frys väggen. Det fattas en plywoodskiva till vänster!, tänker ni. Exakt... där skall det bli en platsbyggd vednisch.
Jag har en liten busig idé om att sätta en vedtapet i skåpets bakkant. Så fyller man upp till kanske max hälften av skåpet med ved och resten är tapet... lurar ögat lite. Man kanske måste lacka den eller något för att den inte skall nötas sönder av veden, vad vet jag.
Blir det för fult är det bara att måla över så, inget vågat inget vunnet!


Nedan är kyl & frys väggen inne i från köket sett, inte riktigt klart ännu. Det blir nog bra det här! Längtar tills vitvarorna kopplas in.


Under tiden som allt detta har gjorts har jag äntligen fått bort alla parkettstavar som skall bort till förmån för klinkers i hallen och kyl & frys i köket samt slipat 8 av 11 fönster. Trots att jag har vår lilla slipmaskin från Festool till min hjälp så är det pillrigt och ett slit utav denna värld kan jag meddela. Skall bli oerhört fantastiskt skönt när alla fönster är klara! Vita och extra tätade skall de bli!


Det var allt för denna gång! 
Tjo! / L

Inga kommentarer: