måndag 20 augusti 2012

Inspiration och " ha " begär!

Min första Formex mässa skapade inte helt förvånande ett slags tumult i huvudet!
Så mycket att se, så fina montrar, så vackra föremål.... ett " ha " begär skapades mer och mer intensivt för varje steg.
Jag tvekade länge om jag skulle ta med min systemkamera eller ej.
Modet föll för fegheten då jag inte visste hur det skulle uppfattas om jag tryckte upp en stor systemkamera framför utställarna. Det fick räcka med mobilen.
Idag vet jag bättre, nästa Formex kommer systemkameran med! Fingrarna räcker inte till för att rada upp alla som kom med inte bara en systemkamera utan dubbelt så stora systemkameror som jag har så nästa gång kommer jag inte skämmas.

Jag ber därför om ursäkt för den dåliga bildkvaliteten, dessa är tagna med min mobil.....

 Grytor i alla storlekar och färger från Staub gör en riktigt sugen på att ställa sig i köket! Organisera med bungalow - klädda lådor i massor av mönster och färger...

Älskade de små vaxade betongburkarna från Anna Christians Epidemi , och hur fina är inte trä skålar/vaserna från tyska Christoph Finkel , Ljusslingor med små bollar för både vuxna och barn från Homestructures. Den sista bilden har jag tyvärr inget namn på.... men fina färger är det!


Dubai vas, skål och kruka från danska H Skjalm P , De virkade puffarna är så mysiga! Synd bara att jag tappat namnet på montern igen.... även den sista... så många utställare... mobilkameran var igång hela tiden... slarvmaja!


Fantastiska fotogenlampor från Klong Need to have! Got to have! WILL have!!!

Ja det var två hellyckade heldagar med bedövande trötthet, dunkande fötter och blytung rullväska full med broschyrer och visitkort som resultat på kvällarna. Men oj så skoj jag har haft!

Go´kväll gott folk!

Inga kommentarer: