onsdag 15 februari 2012

Livet i en glaskub!

Under vintermånaderna kan det ibland kännas som man lever i en bubbla... eller varför inte en glaskub. När det är dova ljud, mörkt och mulet känns det som om någon har lagt locket på.
Men det är ju desto trevligare att skåda en liten värld från andra sidan väggarna och det är just det jag är inne på nu... Jag gillar miniatyrer men inte såpass att jag är sugen på att ha ett dockskåp framme... utan mer verklighetstrogna miniatyrer av t ex designstolar.
Har inget lager på något sätt men några Myran stolar design Arne Jacobsen har jag och även två flätade stolar av Bruno Mathsson bla Karmstol Mina och en utav liggstolarna Pernilla.
Vore lite fint att ha dem i en glaskub tillsammans med något annat passande... man kanske t om kan börja samla miniatyrstolar ; )


Bild: House Doctor,  pris 550 kr

Bild: Asplund , pris 2800 kr
Bild: Okänd


                                             En annan rolig kreativ idé! något svårare dock ; )                                                       Bild: Design & Inredningsbloggen Här har Alexander Lervik skapat en stol genom att infoga miniatyrer av design klassiker inne i stolen!


1 kommentar:

Anonym sa...

Vi har den perfekta glaskuben, du kan få den i specialmått för att passa allehanda ting. Se mer om vår glaskub här